Studenții de la Design, în rol de jurați la Târgul de Paște

  de Special Arad | 17 April 2022, 10:45 AM | Administraţie | Educaţie

  0

  Au fost acolo în prima zi de târg și au analizat fiecare decor realizat de participanții la Târgul de Paște al Primăriei Arad. A fost o zi specială pentru studenții Facultății de Design ai Universității „Aurel Vlaicu”  care au fost jurați în concursul organizat de municipalitate pentru cel mai frumos decor.

  Au văzut, au dezbătut, au ales și au anunțat câștigătorul: Cool Plus S.R.L.

  „A fost o experiență inedită pentru studenții noștri. Sunt convinsă că le-a plăcut și că și-au luat în serios rolul de jurați. Ideea municipalității de a implica Facultatea de Design în acest proiect ne-a bucurat și cred că această colaborare va continua și în viitor. Este important pentru studenți să participe la viața orașului, să fie conștienți de rolul lor în dezvoltarea comunității din care fac parte” a declarat Ramona Lile, rectorul UAV Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.