vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Badea: „Per ansamblu pot să spun că lucrurile au funcționat bine”

  de Lucian Dănilă | 8 februarie 2022, 8:47 PM | Sport

  0

  Ionuț Badea a „cules” patru puncte din primele sale două partide pe banca echipei UTA, meciuri foarte dificile cu două dintre cele mai puternice echipe ale campionatului, Sepsi și CFR, echipe care în toamnă jucau, ambele, în cupele europene.

  Tehnicianul Bătrânei Doamne s-a arătat mulțumit de felul în care a funcționat echipa pe care o antrenează, dar a trimis câteva săgeți subtile spre arbitrul de centru al întâlnirii, Sorin Costreie.

  „Nu a fost un joc cu un ritm de joc foarte înalt, din cauza timpului de recuperare, dar ambele echipe au fost în aceeași situație. Speram măcar într-un egal, lucru care s-a și adeverit, pentru că atunci când nu poți câștiga o partidă trebuie măcar nu o pierzi. Gândurile noastre au fost puse astăzi mai mult pe ceea ce vom face în teren și mai puțin pe victorie. Ne-am gândit că victoria poate să vină în urma a ceea ce vom face în teren. A fost destul de echilibrat, au fost și momente în care CFR-ul ne-a presat, era – pe undeva – normal”, spune Ionuț Badea, antrenorul echipei UTA.

  „Au fost și momente în care chiar au fost susținuți de central puțin, mai ales pe final, să fie mai aproape de poarta noastră. Dar, echipa a răspuns bine din punctul acesta de vedere și jucătorii care au intrat și-au adus aportul. E normal să spun acest lucru, pentru că avem nevoie de toată lumea. Este un campionat cu meciuri multe, într-o perioadă de timp cu temperaturi foarte scăzute și aceste lucruri pot să afecteze organismele jucătorilor și atunci chiar este nevoie de toată lumea”, spune Badea.

  UTA nu a primit gol în primele meciuri cu Ionuț Badea pe bancă, fapt subliniat și de antrenorul grupării arădene. „Faptul că nu am primit gol în două meciuri consecutive este o bază pe care putem să construim. Există și principii ofensive la mijloc, principii care ne-au pus în anumite situații, chiar și astăzi, de a marca. Dar, per ansamblu pot să spun că lucrurile au funcționat bine și mă aștept ca în continuare să creștem. Gândim fiecare meci în parte, e normal să fie așa”, a încheiat Ionuț Badea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.