sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Badea este noul antrenor al echipei UTA!

  de Lucian Dănilă | 31 ianuarie 2022, 6:23 PM | Sport | Topic special

  1

  „Clubul UTA a ajuns în cursul acestei zile la un acord cu antrenorul Ionuț Badea pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei. Contractul este semnat pe perioada campionatului în curs, cu posibilitate de prelungire în vară, din partea clubului.

  Opțiunea noastră pentru domnul Ionuț Badea a fost determinată de calitățile dovedite în cariera sa de antrenor, de faptul că este adeptul unui sistem tactic care se pliază pe calitățile și automatismele dobândite de componenții echipei noastre și de faptul că, fiind un poliglot care vorbește cinci limbi străine, poate gestiona fără probleme relația cu un vestiar multicultural cum este cel al echipei noastre.

  Ionuț Badea a fost un jucător important pentru fotbalul românesc, adunând 275 de partide în tricoul unor echipe importante precum Dinamo, FC Argeș, FC Vaslui sau Oțelul Galați. Și-a început cariera de antrenor la FC Argeș, echipă pe care a condus-o în două mandate, dar a mai antrenat și la Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, FC Brașov, Oțelul Galați, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu. A fost de asemenea și antrenor secund al echipei naționale, în perioada 2014-2017.

  Ne amintim cu plăcere de momentul în care, în vara anului 2020, UTA și FC Argeș au promovat la braț în prima ligă, la capătul meciului direct dintre cele două echipe, disputat la Pitești. Sperăm ca acele momente de bucurie să aibă o continuitate pentru Ionuț Badea, de data aceasta pe banca echipei noastre”, se arată în comunicatul clubului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ” Ionuț Badea a fost un jucător important pentru fotbalul românesc, adunând 275 de partide în tricoul unor echipe importante precum Dinamo, FC Argeș, FC Vaslui sau Oțelul Galați.”

   …comunicatul clubului scris probabil pentru copii de 11 ani!

   Se vede de ce UTA este acolo unde este.
   Incredibil!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.