Ionel Nistor va prezenta potenţialului turistic al Aradului la „Dialogurile CitiZenit” din Clubul ABC

  de Raluca Medeleanu | 23 martie 2016, 8:01 AM | Cultură

  0

  „Dialog despre arhitectură și design – intervenție în spațiul public” este o serie de discuții, prezentări și workshopuri organizate de Asociaía CitiZenit, prin care se dorește exploatarea modalități de cunoaștere, integrare și intervenție în spațiul public prin prisma conceptelor venite din domeniul arhitecturii și designului.

  Ionel Nistor, invitatul pentru întâlnirea din data de 30 martie din clubul ABC, va prezenta reperele potenţialului turistic al Aradului şi, pornind de la exemple de bune practici pe plan internaţional, va provoca publicul la o discuţie despre viitorul Aradului şi despre măsurile concrete de stimulare şi dezvoltare a turismului.

  Care este relaţia dintre arhitectură – urbanism – turism şi cum se influenţează acestea? Care este adevăratul potenţial turistic al Aradului – dintr-o perspectivă a trecutului, cât şi una a prezentului? Care sunt strategiile pe care un oraş ar trebui să le adopte în vederea dezvoltării turismului? Toate acestea sunt întrebări la care se va încerca să se găsească răspunsuri la întâlnirea de miercurea următoare.

  În plus, pentru cei care nu au văzut filmele produse anul trecut, în cadrul proiectului Atelier de Film, vor avea ocazia să vizioneze două din cele cinci filme – „Veghe” (de Titus Muntean) şi „La belle epoque” (de Daria Nistor şi Marius Mihalcea) – care explorează potenţialul arhitectural şi urbanistic al Aradului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.