Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată din Mehedinți, a murit în spital

  de - | 30 iunie 2020, 3:12 PM | Naţional

  0

  Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți, la un an după ce a fost eliberat din închisoare, a murit luni noapte la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, relatează Mediafax.

  În data de 25 iunie, Turnagiu a fost internat în spital, după ce a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Acesta a fost găsit de polițiști, spânzurat cu tricoul. Bărbatul se afla în arestul IPJ Mehedinți din data de 13 iunie, după ce a incendiat o fată de 17 ani, din localitatea Dârvari.

  Pe 12 iunie, bărbatul a mers la locuința fetei de 17 ani, a turnat benzină pe ea și apoi i-a dat foc, după care a plecat. Bărbatul, eliberat condiționat după ce a comis cinci crime, îl cunoștea pe tatăl fetei, alături de care muncise timp de câteva zile în Olanda.

  Cazul șocant a avut loc la doar câteva zile după ce fata a depus o plângere pentru hărțuire și viol, ultima acuzație, potrivit polițiștilor, nefiind confirmată. Tânăra de 17 ani se află acum internată la Spitalul Grigorescu din Capitală, unde a fost transferată cu elicopterul.

  Citește mai multe detalii cu click aici

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.