Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român! A fost detronat de un specialist din IT

  de Special Arad | 8 aprilie 2020, 8:42 AM | Naţional

  0

  Ion Țiriac (80 de ani) nu mai este cel mai bogat român. Fostul mare tenismen, care organizează anual turneul de la Madrid și care a povestit recent cum putea deveni finanțator la Bayern Munchen, a fost detronat de către Daniel Dines, fondatorul companiei UiPath, care se ocupă cu roboți software.

  Cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, Ion Țiriac a fost poziționat în topul miliardarilor lumii pe locul 2.276 dintre cei 2.816 oameni de afaceri ”calificați” în topul realizat de către Hurun Report, din China.

  Între timp, pe plaiuri mioritice, magnatul sportiv a fost detronat de către ”surpriza” Daniel Dines (47 de ani), fondatorul companiei UiPath, a cărui avere este estimată la 1,4 miliarde de dolari și care era prezentat în 2019 de revista Forbes, cea care a stabilit și ierarhia actuală, drept primul miliardar din afaceri cu roboți software.

  sursa: Digi Sport

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.