Ion Crăciunescu: „A fost penalty pentru UTA”

  de Lucian Dănilă | 11 March 2023, 3:25 PM | Sport

  0

  Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu susține că UTA trebuia să beneficieze de un penalty în minutele de prelungiri ale meciului pe care gruparea arădeană l-a pierdut aseară, scor 1-2, pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova.

  În discuție a fost luată faza din minutul 3 de prelungiri, atunci când în urma unui corner la poarta oltenilor, portarul Popescu îl bruschează pe juniorul Patrick Pașcalău, dar nici centralul argeșean Cătălin Popa și nici cei din camera VAR nu au luat decizia corectă.

  Eu spun că portarul plonjează direct pe piciorul adversarului, îl agață de piciorul drept. Ăsta e un element, al doilea e cel că am văzut jucători care simulează în fel și chip dar cum cade el, mi se pare că e o cădere normală, firească, în urma unei piedici. Părerea mea e că este lovitură de la 11 metri. Cu mâna stângă îi prinde piciorul drept”, a spus fostul arbitru FIFA în studioul Digi Sport.

  În aceeași emisiune, jurnaliștii Decebal Rădulescu și Remus Răureanu au scos și ei în evidență faptul că nu a fost corectă delegarea lui Cătălin Popa, din Pitești, în contextul în care UTA se află în luptă directă cu FC Argeș pentru a se salva de la retrogradare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.