joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Iohannis: Sărbători fără târguri de Crăciun şi fără petreceri

  de Special Arad | 18 noiembrie 2020, 8:19 AM | Naţional

  0

  Târgul de Crăciun de la Arad 2019

  „Organizarea unor târguri de Crăciun în plină pandemie mi se pare imposibilă și inoportună”, spune președintele Klaus Iohannis, după ce Olguța Vasilescu a anunțat pe Facebook că Târgul de Crăciun de la Craiova se va ține în acest an.

  „După părerea mea, organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie, când avem totuși încă aproape 10.000 de cazuri noi în fiecare zi, mi se pare imposibilă și inoportună”.

  Întrebat dacă are un mesaj pentru aleșii locali despre târguri, Iohannis a spus „aceste târguri de Crăciun în acest an cu siguranță nu se pot organiza”.

  Seful statului a spus că sărbătorile din acest an vor fi fără petrecei prea mari şi, poate, cu mai puţine excursii, potrivit Europa FM.

  „Sărbătorile vor avea loc ca în fiecare an. Dar în acest an vor fi sub semnul pandemiei. Vor trebui respectate toate măsurile care la momentul respectiv sunt în vigoare. Marile petreceri și foarte multe excursii nu vor putea fi organizate, dar Crăciunul vine și așa”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.