marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Iohannis: Legea se aplică, se impune, nu se discută. Cine nu se conformează va fi amendat

  de Special Arad | 1 aprilie 2020, 2:53 PM | Politikos

  3

  Președintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri că legislația privind combaterea pandemiei de coronavirus trebuie respectată de toată lumea și a avertizat că „cine nu se conformează va fi amendat”. „Legea se aplică, se impune, nu se discută”, a subliniat el.

  „Foarte mulți români, majoritatea românilor, au înțeles aceste lucruri, însă ce se întâmplă cu cei care n-au înțeles sau, mai rău, nu vor să înțeleagă? Ei, aceștia vor fi amendați, pur și simplu. Legea se aplică, se impune, nu se discută. Cine nu se conformează va fi amendat”, a spus președintele, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni, după o ședință cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne Marcel Vela, ministrul Apărării Nicolae Ciucă și secretarul de stat Bogdan Despescu de la Interne.
  Șeful statului a subliniat că legile urmăresc protecția oamenilor și a doctorilor și a precizat că, de la impunerea măsurilor de carantină, s-au dat „peste 78.000 de amenzi” pentru nerespectarea prevederilor legale.
  Sursa: Hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Legea se aplică, se impune, nu se discută.”

   Mr. Cocoșatul de la Sibiu … ei nu spune?! Nu pe bune?! Doar „măria ta” exclus. Că doar … ce puii mei , sunteți urmașul lu „Chioru” și voi nu trebuie să o respectați. Mai ales aia de-i LEGEA LEGILOR, CONSTITUȚIA REPUBLICII! Pe EA tot timpul trebuie să o dați la „tradus” la CC, că-i greu de aplicat când nu-ți convine, sau când vrei să obstrucționezi Parlamentul ce nu face cum vrei mătăluță și gașca de Mafioți Incompetenți de mimează democrația și este la conducerea administrațiilor locale. Ia vino mătăluță la Arad și vezi cât de bine merge treaba la Județean, că doar nu-i nici un pericol. Trepădușii vostrii galbeni ne-au asigurat că totul este în ordine, când nu este. Pe ei nu-i amendezi că nu respectă aceeași lege ce „Restul Lumii” trebuie să o accepte.

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Legea trebuie impusa doar pulimii. Dar aia e , chiar daca facem parte din aia 34% care nu l-am votat, trebuie sa ne supunem. O sa vina o data si o data vremea decontului , cumva prin ceva minune chima va exploda mamaliga. NU o sa va salveze nici mama PE nici bunica Klemului si nici armata lui Kovesi care v-a impus…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.