joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Președintele Iohannis, premiat cu Distinguished International Leadership Award

  de - | 8 mai 2024, 8:12 AM | Politikos

  1

  Preşedintele Klaus Iohannis primește miercuri Distinguished International Leadership Award pentru anul 2024, în cadrul unei gale care are loc la Washington, potrivit Agerpres.

  Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Consiliul Atlantic din SUA a decis să acorde acest premiu preşedintelui României ca o recunoaştere a carierei sale şi a rolului său de lider transatlantic şi european.

  Iohannis este primul şef de stat european onorat cu această distincţie, în cei 24 de ani de la înfiinţarea sa, a mai informat Administraţia Prezidenţială.

  Consiliul Atlantic este o prestigioasă organizaţie americană de tip „think tank”, fondată în anul 1961, cu o activitate bogată în domeniul afacerilor internaţionale. Anual, Consiliul Atlantic premiază un număr restrâns de personalităţi care au contribuit la consolidarea relaţiei transatlantice în toate dimensiunile sale – politică, economică, securitate şi apărare, artă, activităţi umanitare etc.

  Citește mai mult pe Agerpres.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.