joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Iohannis cere public demisia lui Dăncilă! „Nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României”

  de Special Arad | 27 aprilie 2018, 11:37 AM | Politikos

  4

  Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, public demisia premierului Viorica Dăncilă, despre care a spus că nu face faţă poziţiei de prim-ministru, informează Gandul.info.

  Şeful statului a criticat decizia premierului de a nu veni la discuţiile pe tema conflictului Guvern-PSD-BNR, dar şi adoptarea în sedinţa executivului a memorandumului secret privind mutarea ambasadei României de la Tel-Aviv la Ierusalim.

  „Retrag încrederea doamnei Dăncilă. Nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României. Solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcţia de prim-ministru al României”, a spus preşedintele.

  Comentând că la depunerea jurământului Viorica Dăncilă şi-a asumat respectarea „colaborării loiale în interesul României şi al românilor”, însă „a preferat să execute ordinele venite de la partid”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Și acum ce? Doamna Dăncilă n-o să mai poată dormi noaptea, că neamțul i-a „retras încrederea”?
   Johannis din nou încalcă Constituția pe care este pus prin jurământ să o apere.
   Se simte jignit de refuzul primului-ministru de a veni la o întrunire convocată de „măria sa”? Ei și?! O fi avut femeia altceva planificat în agendă, mult mai important decât să-și piardă vremea la „o discuție” cu neamțul. O discuție despre un conflict inexistent? A devenit și ăsta un penibil, că doar se vede de la o poștă că-i trasă de păr și-i legată cu ață albă.
   Este o dicuție contramandată un motiv serios să provoci un conflict instituțional? Asta este modalitatea prin care Klaus își respectă jurământul dat „colaborării loiale în interesul României şi al românilor” … „așa să-mi ajute Dumnezeu!”, la numirea în funcție?

   Să ne explice herr Klaus care ar fi „interesul României și al românilor” o dată cu destituirea unui guvern? Cu ce mă ajută el pe mine ca cetățean al României, prin declanșarea unei crize instituționale?

   Ce pot spune, cu siguranță, este că semnalul dat investitorilor, este unul de instabilitate. Și așa ceva nu îndeamnă la investiții importante „…în interesul României şi al românilor”. Mie mi se pare că neamțul caută „nod în papură” primului-ministru, ca indirect să lovească în Dragnea. A fost prea mult timp o relativă stabilitate, ca vai de ea, pe plan instituțional?
   Sau o fi „auzit” că ceva se întâmplă pe la CC și vrea să destabilizeze guvernul, pentru a contracara o decizie CC defavorabilă în cazul Codruța? O altă slujnică devotată „în interesul României şi al românilor”. Fi-m-iar să-mi fie silă!
   Le țâțâie curul cumva, că pierd Protecția DNA, în lupta „politică” dintre mafii?
   Mințind public pe sticlă că de fapt El/Ei vor binele și se „luptă” de fapt în interesul României şi al românilor?

   Din cauză acestei „mutări geniale pe tabla de șah”, nu a avut timp falcă să rezolve problema cu ridicarea gunoaielor și se înjura cu psd-iștii arădeni la coadă la avion?

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Va imaginati ca isi doresc un roman la UE sa ne reprezinte cu patriotism interesele… Au nevoie de o marioneta! si pe scena politica au implantat una, din vreme, special aleasa pentru linistea UNORA!
   Nu avem politica externa, pentru ca asa trebuie si daca s-au miscat putin … trebuie anihilati repede! Nu s-au dus in directia buna, spune Presedintele, idis nu e pe placul lui! Ne-a demonstrat asta fara retineri!
   Daca e sa aleg intre un evreu penal si un nemt impecabil … aleg un evreu fara retineri!
   Auf Wiedersehen!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.