vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Iohannis a cerut OMV începerea cât mai rapidă a exploatărilor offshore din Marea Neagră

  de - | 21 noiembrie 2022, 6:55 PM | Politikos

  0

  Preşedintele Klaus Iohannis a primit, luni, la Palatul Cotroceni, o delegaţie a OMV Petrom, condusă de directorul general executiv al OMV şi preşedinte al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, Alfred Stern.

  Administraţia Prezidenţială informează că subiectele abordate de către conducerea companiei au vizat activitatea şi planurile de investiţii în România. Astfel, cu referire la strategia OMV Petrom, au fost prezentate principalele direcţii de implementare a unui plan de investiţii ambiţios, care vizează inclusiv producţia de energie din surse regenerabile, biocombustibili şi adoptarea de noi tehnologii. Potrivit sursei citate, în contextul preocupărilor privind asigurarea securităţii energetice la nivel naţional şi a eforturilor de gestionare adecvată a efectelor crizei din energie, preşedintele Klaus Iohannis a subliniat faptul că potenţialul energetic al ţării noastre este unul deosebit, dar care trebuie susţinut consistent prin investiţii ale operatorilor din sectorul energiei. De asemenea, şeful statului a evidenţiat importanţa care trebuie acordată tranziţiei energetice, în special din perspectiva inovării, accentuând oportunităţile oferite de fondurile europene.

  Citește mai mult pe Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.