Inventarul unei școli de elită din Arad, posibil subiect al „rondului de noapte” al primarului

  de Tudor Bogdan | 17 septembrie 2021, 1:27 PM | Culise | Topic special

  0

  În timp ce majoritatea școlilor se spetesc să asigure un mediu sigur pentru elevi, în contextul temutului val al patrulea al pandemiei, în birourile unei școli de elită arădeană, conducerea se (cam) agită, însă nu pe subiectul amintit ci… cu complet alte probleme, unele care pot produce complicații mult mai grave decât un „banal” virus. Nu de alta, dar și „corupția (dacă e cazul) ucide”…

  Vorbim de o problemă care e destul de veche, dar care acum a început să iasă la suprafață și să îi „streseze” foarte tare pe unul dintre conducătorii școlii… de elită – dintre cele câteva pe care le avem în Arad. Și pentru că nu putem da prea multe informații – nu că nu știm… ci pentru că am pune în pericol „sănătatea” unor oameni – spunem doar că marea problemă în cazul de față o reprezintă un banal inventar. Adică, obiectele nu ies la socoteală, toate. Că, cică, pe foaie e una, însă în realitate e alta. Și mai precis doriți? Bine… Deci, pe foaie există un obiect în valoare de câteva mii de euro, însă în realitate e tot la firma care trebuia să îl livreze sau, poate, în altă parte. Și atunci vă închipuiți transpirații și nopți nedormite! Căci obiectele unei școli, conform legii, sunt proprietatea Consiliului Local, ele au fost cumpărate din bani publici, mai exact din banii arădenilor… Așa că, ori apar în realitate obiectele, ori cineva dă cu subsemnatul că au dispărut, ori, așa cum se dorește, cineva semnează în „alb” că așa vrea conducerea să pitească problema.

  Și, totuși, dacă cumva s-o trezi Bibi, după ce va citi aceste rânduri, să își filmeze „rondul de seară” alergând pe pista de atletism a școlii…adică pe beton sau zgură? Atunci să vezi scandal…

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.