joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Învățați să gestionați în mod responsabil deșeurile, printr-un curs oferit de CNIPMMR Arad

  de Special Arad | 6 aprilie 2015, 10:16 AM | Eco

  0

  Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România CNIPMMR – filiala Arad organizează în perioada 23 – 24 Aprilie 2015 cursul Responsabil gestionarea deșeurilor

  Așa cum se știe, în funcție de complexitatea activității pe care un agent economic o desfășoară, problema deșeurilor poate fi mai dificilă sau mai simplă. Un cabinet de avocatură nu va avea mari probleme, dar o unitate de producție va trebui să abordeze cu profesionalism problema deșeurilor.

  Apare ca firească necesitatea gestionării deșeurilor, iar Legea 211 din 2011 prevede ca fiecare firmă să desemneze un responsabil, care să se ocupe de managementul deșeurilor. Legea mai precizează că acest responsabil trebuie să fie instruit în domeniul gestiunii deșeurilor, inclusiv a deșeurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.

  Trebuie să recunoaștem că legislația specifică managementului deșeurilor este destul de vastă și uneori încurcată. Dar în hățișul ei nu sunteți singuri, pentru că prin organizarea acestui curs CNIPMMR – filiala Arad instruiește persoanele desemnate cu gestionarea deșeurilor din cadrul companiilor în conformitate cu prevederile acestei legislații.

  Informații suplimentare privind condițiile de participare și preț puteți găsi la nr. de tel. 0257/253 757 sau la e-mail: [email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.