Inutilul Ilie Sârbu se retrage din politică. I se cunoaște și înlocuitorul inutil!

  de - | 1 septembrie 2015, 7:22 AM | Inutile | Naţional

  0

  Ilie Sârbu predă ştafeta şefiei grupului PSD din Senat, după ce a decis să se retragă din politică – conform blastingnews.ro. Sârbu nu pleacă într-o prelungită vacanţă, concediu ori pensie ci merge la “cimitirul elefanţilor PSD“, Curtea de Conturi a României, pentru a se adăuga unui alt “elefant înmormântat” acolo: Nicolae Văcăroiu, urmând ca Sârbu să fie exact adjunctul acestuia.

  Duminică seară staff-ul PSD dar şi premierul Ponta s-au adunat la Senat unde au discutat despre înlocuirea lui Ilie Sârbu din fruntea grupului senatorial, prilej cu care Victor Ponta a ţinut să precizeze că Ilie Sârbu ar fi dorit ca încă din februarie să demisioneze din această funcţie, dar că tocmai premierul a insistat să mai rămână lider, cel puţin încă o sesiune, deoarece spunea Ponta atunci că are mare nevoie de un asemenea lider de grup.

  Aseară noul lider al grupului PSD din Senat a fost decis Mihai Fifior, desigur sunt doar chestiuni discutate la nivel de partid, ele nefiind încă oficiale, până când Senatul nu va fi înştiinţa oficial de ambele decizii ale social-democraţilor.

  Mihai Fifor fusese nominalizat recent în fruntea Ministerului Transporturilor, după ce Ioan Rus a fost obligat să demisioneze pentru că făcuse mai multe afirmaţii considerate jignitoare faţă de românii din diaspora, pe un post de televiziune, însă preşedintele Klaus Iohannis nu l-a acceptat.

  Mihai Fifor este licenţiat în filosofie, are un master în “Literatura romana” şi este doctor în antropologie socială. A fost cercetător ştiinţific, director de muzeu, în două rânduri secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (2009) respectiv în Ministerul Afacerilor Interne (2012) şi membru în boardul INCOM-ICME.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.