sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivInutila zilei: Victor Ponta vrea să candideze în 2016 pentru funcția de deputat în județul Gorj. „Alte funcții în stat nu mă interesează”

  de - | 16 septembrie 2015, 10:58 AM | Undeva

  1

  Premierul Victor Ponta a spus miercuri că în anul 2016, va candida, probabil, alături de echipa cu care a fost în ultimii 15 ani, în județul Gorj, pentru funcția de deputat.

  Șeful Executivului a precizat că alte funții în stat nu îl interesează, considerând că este o periodă în care nu trebuie să fie în prima linie.

  „Planuri de viitor: în 2016 probabil voi candida alături de echipa cu care am fost tot timpul în ultimii 15 ani, în județul Gorj, pentru funcția de deputat.

  Dar alte funcții în stat nu mă interesează – cred că o perioadă în care să nu fiu în prima linie, în care să învăț și din lucrurile bune și din greșelile mele, îmi va prinde foarte bine.

  Obiectivul principal este să recuperez o mică parte din timpul pe care nu l-am petrecut familia – cu Irina, cu Andrei și cu Daciana. Ei au avut cel mai mult de suferit în anii aceștia de activitate politică în prima linie”, a scris Ponta pe Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.