miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Întreruperile de curent anunțate în județ, pentru perioada 28 februarie – 6 martie 2022

  de Special Arad | 23 februarie 2022, 4:30 PM | Știri Arad

  0

  E-Distribuție Banat transmite programul de întreruperi de energie electrică pentru perioada 28 februarie – 06 martie 2022 pentru zona Arad.

  Compania specifică faptul că a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, spun cei de la E-Distribuție Banat.

  Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

  intreruperi s09

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.