vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Întreruperi temporare de curent electric vinerea aceasta (20 noiembrie) și miercurea viitoare (25 noiembrie)

  de Special Arad | 17 noiembrie 2020, 7:26 PM | Știri Arad

  0

  E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD anunță noi întreruperi temporare de curent electric în județ, dar asigură clienții că a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

  Furnizarea curentului electric va fi întreruptă parțial la Ususău vineri, 20 noiembrie, între orele 9:00 – 15:00 și la Turnu, la Variașul Mare, precum și la Variașul Mic între orele 9:00 – 16:00.

  De asemenea, se va lua temporar curentul electric miercuri, 25 noiembrie, între orele 9:00 – 15:00 pe străzile Câmpurilor, Spătaru Preda, Codrii Cosminului, Radu Negru, Graurului, Curcubeului, Greierilor, Gheorghe Dima și Nicolae Golescu din municipiul Arad.

  Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, anunță compania într-un comunicat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.