sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Întreruperi suplimentare de curent, anunțate pentru săptămâna viitoare

  de Special Arad | 7 septembrie 2022, 6:14 PM | Știri Arad

  1

  E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”,transmite compania.

  Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

  kvnakdfvafv

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor”

   Reduce pe naiba. In Gradiste, pe strada Gorunului se intrerupe aproape zilnic. Uneori scurt, alteori cu zecile de minute sau chiar mai mult.
   Indiferent ca bate vantul, ca ploua, sau ca e senin si nici macar nu se misca nici o frunza.
   Am facut o gramada de sesizari si reclamatii si degeaba. Au venit si afara, o echipa, cu tot felul de explicatii si scuze.
   Si acum cand scriu, este a treia dimineata consecutiva cand se intrerupe pentru cateva minute, suficient ca sa gasim toate aparatele dereglate, unele necesitand tot felul de resetari si reglaje.
   Bani sa le dam, multi, fara numar, asta e important pentru ei, calitatea care ne-o dau in schimb, lipseste cu desavarsire. Ce conteaza ca aparatele raman fara curent, ce conteaza ca se deregleaza toate sau se defecteaza. Pentru ei, e simplu, i-si cer scuze si cu asta sau spalat pe maini. Cand se intampla ocazional putem intelege si putem accepta scuzele, dar cand deja se intampla zilnic deja este bataie de joc iar scuzele nu mai au nici o valoare.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.