Întreruperi programate de curent în perioada 19 – 23 octombrie

  de Special Arad | 14 octombrie 2020, 5:30 PM | Știri Arad

  0

  Șilindia, Satu Mic, Luguzău, Camna, Tauț, Nadăș, Minișu de Sus, Minișel și Buteni se numără printre localitățile în care E-Distribuție Banat (parte a Grupului ENEL) intenționează să efectueze lucrări de mentenanță în următoarea perioadă și, în acest scop, va opri temporar furnizarea energiei electrice. Vor fi întreruperi parțiale și pe strada Poetului din Arad și în Chișineu-Criș.

  Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții”, anunță compania.

  Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.