Întreruperi parțiale de curent electric pe 9 și 10 septembrie, în județ

  de Special Arad | 7 September 2021, 9:38 AM | Știri Arad

  0

  E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune Arad anunță noi întreruperi de curent electric, programate pentru 9 și 10 septembrie.

  Joi, 9 septembrie, între orele 9 – 17, vor fi întreruperi programate de curent electric în comunele Conop și Gurahonț și în orașul Curtici.

  A doua zi, 10 septembrie, în același interval de timp, vor fi întreruperi parțiale din nou la Gurahonț și în orașul Pecica.

  Întreruperile parțiale se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță compania E-Distribuție Banat S.A.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.