duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Întreruperi de curent, programate săptămâna viitoare în județ

  de Special Arad | 23 noiembrie 2022, 5:08 PM | Știri Arad

  0

  E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite compania.

  Următoarele întreruperi, în intervalul orar 09:00 – 17:00, se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

  Luni, 28 Noiembrie 2022: Adea-Fazanarie, Neagra, Susani, Nadalbesti, Slatina de Cris, Dezna ,Laz

  Marți, 29 Noiembrie 2022: Adea-Fazanarie, Neagra, Susani, Nadalbesti, Slatina de Cris, Dezna ,Laz, Santana (p), str Aradului, Bucegi, Bistritei, Ghioceilor, Marasesti, Closca, Zarandului

  Vineri, 02 Decembrie 2022: Adea-Fazanarie, Neagra, Susani, Nadalbesti, Slatina de Cris.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.