miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Întreruperi de curent între 30 mai – 2 iunie în județul Arad

  de Special Arad | 30 mai 2023, 8:05 AM | Știri Arad

  0

  E-Distribuţie Banat anunță noi întreruperi de curent programate pentru această săptămână în județul Arad.

  „E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite compania.

  Vor fi următoarele întreruperi:

  Marţi, 30 mai 2023, între orele 09:00 – 17:00: Sintea Mare (parțial), Țipar, Drauț, Araneag, Căsoaia.

  Miercuri, 31 mai 2023, între orele 09:00 – 17:00: Vânători – SP Crișul Negru, Drauț, Araneag, Căsoaia, Siad, Rogoz de Beliu, Ciuntești, Mărăuș, Secaci.

  Vineri, 2 iunie 2023, între orele 09:00 – 17:00: Vânători – SP Crișul Negru, Hășmaș, Comănești, Agrișul Mic, Botfei, Clit, Urviș și Arad – Calea Zimandului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.