Întreruperi de curent în două localități din județ

  de Special Arad | 22 iulie 2016, 5:18 PM | Pâncota | Știri Arad

  0

  Compania Enel anunţă că vor fi întreruperi programate de curent electric în două localități din județul Arad, între 25 și 29 iulie.

  Pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii reţele electrice, precum şi posturi de transformare, Enel Distribuţie Arad, Zona de Medie şi Joasă Tensiune Arad, anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor, în orașul Pâncota și în satul Rănușa, după următorul program:

  Enel Distribuþie anunþã:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.