Întreruperi de curent electric la Agrișu Mare, în cursul zilei de joi

  de Special Arad | 7 septembrie 2020, 5:39 PM | Știri Arad

  0

  Joi, 10 septembrie, în intervalul orar 9:00 – 17:00, este rândul localității Agrișu Mare pentru a rămâne fără curent electric.

  Întreruperea programată a furnizării energiei electrice este necesară deoarece compania E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD va efectua lucrări de reparaţii şi întreţinere a instalaţiei şi a reţelei electrice, precum şi a posturilor de transformare, ceea ce e întâmpă săptămânal prin tot județul și, ocazional, pe anumite străzi din municipiul Arad.

  Special Arad vă ține permanent la curent (joc de cuvinte intenționat) cu aceste întreruperi programate.

  Vezi și: 

  O firmă de pe strada Poetului și alte trei localități arădene vor rămâne fără curent miercurea viitoare

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.