miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Anumite străzi din Arad vor rămâne mai multe ore fără curent, vineri

  de Special Arad | 6 septembrie 2023, 3:18 PM | Știri Arad

  0

  Compania E-Distribuție Banat anunță că vineri, 8 septembrie, se vor efectua întreruperi de curent pe anumite străzi din municipiul Arad.

  „E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite compania.

  Următoarele întreruperi vor avea loc vineri la Arad, în intervalul orar 09:00 – 17:00: pe strada B. Voievod, pe strada Nouă, pe strada Faurilor, pe strada Fântanii, pe strada Gen. Doda, pe strada Grădinarilor, pe strada Câmpineanu și pe strada Laptelui.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.