joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Întrebarea de Înviere: Dacă minunea s-ar produce, ce v-ați dori cel mai mult în viitorul imediat?

  de E. Nola | 23 aprilie 2022, 10:29 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Precum vedeți, am renunțat și la denumirea mai năstrușnică a rubricii, am renunțat chiar și la a vă întreba cu cine țineți la alegerile de mâine din Franța, cu Le Pen sau cu Macron. De UTA nu vă întrebăm, în fond acolo, cred, nu se pune problema.
  Am optat așadar pentru o adevărată întrebare de sezon, având în vedere că rubrica apare în ziua în care cei de rit ortodox se pregătesc de celebrarea Învierii Mântuitorului.
  Și chiar dacă misterul învierii este unul dintre cele mai importante ale credinței creștine, minunea ei divină constitutivă, cu toată smerenia de care suntem capabili ne permitem să vă întrebăm, dacă ar fi după Dumneavoastră, ce v-ați dori și ce le-ați dori celorlalți, ceva care ar fi chiar ca o minune și ar schimba în bine lucrurile și viața noastră cea de toate zilele.
  O minune mică așa, incomparabilă cu taina profundă a Învierii…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Dacă minunea s-ar produce, ce v-ați dori cel mai mult în viitorul imediat?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.