Între un prezent dureros și un viitor nesigur, rămâne… speranța

  de Special Arad | 14 December 2016, 3:21 PM | Știri Arad

  0

  Budea Daniela Adriana, o elevă ca oricare alta şi totuși atât de deosebită. Povestea ei a început în 11 iulie 1999, în Frumuşeni, cu o copilărie lipsită de griji, alături de familie, de prieteni şi de toți cei dragi. O fată frumoasă și talentată, cu ochi albaștri, ajunsă la adolescență, a ales ca viitorul să şi-l formeze aici, alături de noi, la „Colegiul Național Preparandia Dimitrie Țichindeal” Arad. Elevă model, atentă și implicată în proiecte, precum o viitoare învățătoare.

  Talentată, încă de la o vârstă fragedă, a ajuns în Ansamblul Folcloric Bizere, îndrumat de către Florin Stoian, un cunoscut solist de muzică populară. Participă la multe festivaluri, unde-şi pune în valoare vocea ei. ,Împreună cu colegele ei, formează grupul Sânzienele, prin condus de doamna profesoară de canto, Marioara Miclea. Însă viitorul Danielei este umbrit de o boală rară, descoperită în luna august, în urma unor investigații amănunțite la Szeged (Sarcom Ewing).

  O boală rară la țesutul osos si gravă, dacă se instalează la nivelul membrelor inferioare. În momentul de față, a început tratamentul la Cluj, în urma căruia va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale. Doar împreună o putem ajuta pe Daniela, frumoasa cu ochi albaștri! Să continuăm povestea viitorului ei, plin de talent şi dăruire.

  Vă mulțumim celor implicați pâna acum,și celor care se vor alătura Danielei, pentru ca visul ei sa devină realitate!

  Cei care doresc să se implice în acest caz trist o pot face la fața locului în ziua evenimentului la standurile expozitionale sau la următoarele conturi bancare deschise la ING BANK : RO43INGB0000999904621605 cont în RON RO40INGB0000999906411406 cont în EURO

  Text: prof. Gabriel Iazbinscky

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.