duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Întreruperi programate de curent electric joi și vineri (19 și 20 octombrie)

  de Special Arad | 17 octombrie 2023, 11:31 AM | Știri Arad

  0

  Compania E-Distribuție Banat anunță noi întreruperi de curent electric, necesare pentru asigurarea capacității de funcționare în bune condiții a rețelei și precizează că a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate, pentru a minimiza disconfortul clienților.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite E-Distribuție Banat într-un comunicat.

  Vor fi următoarele întreruperi:

  Joi, 19 octombrie, orele 09:00 – 17:00 – Vladimirescu (parțial), Dumbrăvița (parțial)

  Vineri, 20 octombrie, orele 09:00 – 17:00 – Dumbrăvița (parțial), Arad (str. Grădina Poștei, Renașterii, Abrud, Voinicilor, Vranciei, Calea Radnei, Stânjenel, Ciobanului, Pastorului, Digului, Pășunii, Fluierului, Busuioc, Prutului, Crizantemelor, Podgoriei, Păuliș, Șiriei, Lipovei, SC Pentabox, SC Hogslat)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.