duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Intrarea la concertul susținut de Filarmonica Arad în Cetatea Aradului, pe bază de invitație

  de Special Arad | 24 septembrie 2015, 11:50 AM | Cultură

  1

  UPDATE: Dr. Alin Văcean,  managerul Filarmonicii de Stat Arad atenționează persoanele care doresc să participe la deschiderea stagiunii 2015-2016 a Filarmonicii de Stat Arad asupra faptului că intrarea la eveniment se va face doar pe baza invitațiilor.

  „Invitațiile pentru acest concert pot fi procurate de la casieria Filarmoncii, care funcționează acum în incinta Teatrului Clasic Arad. Trebuie menționat că, datorită faptului că Cetatea este un obiectiv militar, accesul va fi permis doar în baza invitațiilor, toți cei care intră în posesia lor trebuind să se înscrie pe lista specială aflată la casieria filarmonicii. La intrarea în cetate, în ziua evenimentului, numele fiecărui spectator va fi verificat în lista respectivă, de reprezentanții armatei. Drept urmare, cetățenii sunt rugați să aibă asupra lor și actele de identitate. De menționat este și faptul că, fiind un obiectiv militar, accesul spectatorilor străini este interzis”, a spus acesta.


  TITLU PRINCIPAL: Filarmonica își deschide stagiunea într-un loc inedit: la Cetatea Aradului!

  Potrivit comunicatului trimis presei de către Filarmonica de Stat Arad, se pare că pe arădeni îi așteaptă o surpriză plăcută la deschiderea stagiunii 2015-2016: un eveniment de excepție tocmai în „sufletul orașului”, la cetatea Aradului.

  „În data de 1 octombrie 2015, Filarmonica de Stat Arad va deschide stagiunea 2015 – 2016 printr-un eveniment extraordinar, unic în țară: opera Tosca, de Giacomo Puccini, sub bagheta maestrului Roberto Salvalaio și regia artistică a lui Nicolae – Mihai Brânzeu. Locul de prezentare este unul cu totul și cu totul special: Cetatea Aradului, în fața vechii biserici!
  Spectacolul de operă va fi prezentat în baza parteneriatului dintre Filarmonica de Stat Arad și Ministerul Apărării Naționale – Unitatea Militară 01249, ministerul și unitatea militară manifestându-și întreaga disponibilitate și sprijinul deplin pentru desfășurarea acestui eveniment extraordinar.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.