Într-un magazin din localitatea Țipari se vindeau țigări de contrabandă

  de Special Arad | 18 februarie 2020, 11:53 AM | Știri Arad

  0

  Polițiștii din Zerind, Sintea Mare și Apateu au desfășurat, ieri, o acțiune pe raza localităților pentru depistarea societăților comerciale care nu respectă legislația privind produsele accizabile.

  În urma activităților, pe raza localității Țipari a fost depistată o societate comercială unde erau deținute în vederea comercializării 27.260 de țigarete (1.363 de pachete) de diferite mărci timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă.

  Întreaga cantitate de țigarete au fost indisponibilizată, administratorul societății fiind cercetat pentru contrabandă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.