sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Intervenție dificilă a pompierilor în urma producerii unui incendiu la Lipova. Ce a îngreunat misiunea

  de Ioana Costaș | 25 septembrie 2023, 12:42 PM | Știri Arad

  0

  Intervenție dificilă a pompierilor în noaptea de duminică spre luni în urma unui incendiu izbucnit la o anexă din orașul Lipova. În imobil se aflau depozitate butelii de acetilenă și gaz. dar și recipienți care conțineau diverse substanțe inflamabile, acest lucru îngreunând intervenția pompierilor. Incendiul a fost lichidat după mai mult de patru ore de intervenție.

  „Secția de Pompieri Bârzava a intervenit cu o autospecială de stingere de mare capacitate, cu sprijinul SVSU Lipova, care a venit în sprijin cu două autospeciale de stingere, în localitatea Lipova la un incendiu ce se manifesta la o anexă, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, în care erau depozitate diverse caroserii de mașini și alte scule și utilaje. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent cu posibilitatea de propagare la alte construcții, iar în anexă se mai aflau și alți recipienți care conțineau diverse substanțe inflamabile, butelii de acetilena și de gaz, astfel intervenția s-a dovedit a fi dificilă și de durată, comandantul intervenției adoptând o tactică defensivă. După mai bine de patru ore de intervenție, incendiul a fost lichidat fără a produce alte pagube și fără a se solda cu victime. Cauza probabilă a incendiului este «autoaprindere»”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

  Citește și: Incendiu violent la un imobil abandonat de pe strada Hunedoarei, „locuit” de oameni ai străzii

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.