sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Incendiu violent la un imobil abandonat de pe strada Hunedoarei, „locuit” de oameni ai străzii

  de Ioana Costaș | 25 septembrie 2023, 9:50 AM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, pe strada Hunedoarei, la un imobil părăsit, în care își făceau veacul oameni fără adăpost. Primele cercetări efectuate de pompieri conduc – în ceea ce privește cauza probabilă a incendiului – spre foc deschis în spații închise. În speță, se pare că oamenii fără adăpost aflați în clădirea abandonată ar fi pornit un foc, care, ulterior, a scăpat de sub control. Incendiul a fost stins după mai bine de patru ore de intervenție.

  „În această dimineață în jurul orei 02.30, Detașamentul de Pompierii Arad a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime și o autospeciala SMURD – pentru protecția personalului propriu – în municipiul Arad, pe strada Hunedoarei, pentru stingerea unui incendiu la etajul și acoperișul unei clădiri abandonate, locuite de persoane fără adăpost. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și generalizat la întreg acoperișul pe aproximativ 250 de metri pătrați, cu posibilitatea de propagare la construcțiile învecinate, favorizat de observarea țârzie și de prezența materialului combustibil (material lemnos, deșeuri). Incendiul a fost localizat și lichidat fără a se propaga la alte construcții și fără a se înregistra victime. Cauza probabilă a incendiului este foc deschis în spații închise” au transmis reprezentanții ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.