Inteco Holding, amendată de poliție pentru drumurile județene necurățate de zăpadă

  de Special Arad | 17 ianuarie 2019, 11:48 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Inteco Holding, firma care are încheiat un contract pentru deszăpezirea drumurilor județene, a fost sancționată ieri de polițiștii din Săvîrșin pentru că nu a întreținut drumul pe timp de iarnă.

  Comunicat. Ieri, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Săvârșin (respectiv PP Vărădia de Mureș și PP Petriș) au aplicat 2 sancțiuni contravenționale (în valoare de 14.500 de lei fiecare) societății comerciale responsabile cu deszăpezirea drumurilor.
  Mai exact, a fost constatată de către colegi neîndeplinirea obligației de întreținere a drumului pe timp de iarnă pe DJ 707C (tronsonul Julița-Slatina de Mureș) și DJ 707 (tronsonul Petriș-Obârșia).

  Până la ora redactării acestui articol, administratorul firmei nu a putut fi contactat pentru a-și exprima poziția legat de acest subiect.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.