vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Întârzieri de zeci de minute din cauza gerului, în vestul țării, la CFR

  de - | 29 decembrie 2016, 3:10 PM | Regional

  1

  Restricţii de viteză pe raza Regionalei Timişoara din cauza temperaturilor scăzute. CFR a introdus o restricţie de 5km/oră pe două intervale de staţii: Jena – Căvăran şi Lugoj – Jabăr. Întârzierile la destinaţie sunt de circa 30 de minute.

  Restricțiile au fost impuse incă din această dimineață, potrivit sursadevest.ro.

  În cursul dimineţii pe raza Regionalei Timişoara din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivelul solului a fost introdusă o restricţie de 5km/oră pe două intervale de staţii. Este vorba despre intervalul Jena – Căvăran şi Lugoj – Jabăr. Trenurile circulă pe cele două interval cu 5km/oră şi sub atenta supraveghere a personalului feroviar. Temperatura în şină a coborât la minus şapte grade. Acestă măsură se menţine şi la ora actuală”, a declarant, conform MEDIAFAX, Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

  In plus, conform centrului Infotrafic, joi dimineaţă, traficul feroviar a fost oprit pe Magistrala 900, care leagă Timişoara de Bucureşti, la kilometrul feroviar 492+360 de metri, din cauza unei şine care s-a fisurat din cauza gerului, între stațiile Slatina Timiș și Petroșnița.

  Sursa: sursadevest.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La CheFeRe se fisurează liniile la -7????!!!

   Ce s-or face când temperatura va coborâ la minus două zeci?
   Se vor Sparge ca sticla?

   Niște pui de lichele ce ne mulg de bani și livrează cel mai prost serviciu de transport public din Uniunea Europeană.

   Să le stea în gât și pe invers, tot ce pun în gură.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.