marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Întâlniri cu contribuabilii la AJFP Arad pentru instituirea asupra unor facilităţi fiscale, având în vedere modificările legislative

  de Special Arad | 9 iulie 2019, 8:09 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Având în vedere viitoarele modificări legislative cu privire la instituirea unor facilitati fiscale, DGRFP Timişoara – AJFP Arad, invită agenţii economici la întâlnirea organizată în data de 11.07.2019, ora 12:00, în Arad, Bd. Revoluţiei nr. 77, în sediul Universităţii Aurel Vlaicu, parter, amfiteatrul 13, după cum urmează:

  •  Agenţii economici cu obligaţii bugetare restante la 31.12.2018 mai mari de un milion de lei, care pot beneficia de măsuri de restructurare, cum ar fi anularea unor obligaţii bugetare principale în proporţie de 30%, 40% sau 50%  din totalul acestora, după caz.

  •  Agenţii economici care înregistrează datorii sub un milion, care pot beneficia în anumite condiţii de anularea dobânzilor şi penalităţilor.

  În cadrul acestei întâlniri vor mai fi prezentate pe lângă prevederile proiectului actului normativ privind facilităţile fiscale, şi procedura de mediere, precum şi poprirea electronică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.