Comunicat AJFP Arad: în atenția crescătorilor de animale!

  de Special Arad | 23 iunie 2016, 2:19 PM | Administraţie

  0

  În data de 27.06.2016, ora 1100  Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad organizează o întâlnire cu crescătorii de animale, persoane fizice, privind legislaţia fiscală şi procedural fiscală specifică activităţii acestora, cu referire la modul de declarare si impozitare a veniturilor realizate şi eventuala obligaţie de înregistrare în scopuri de T.V.A.

  Întâlnirea va avea loc în sala de şedinţe a AJFP Arad, situată în Arad, Bulevardul Revoluţiei nr.77 parter, în incinta Universităţii Aurel Vlaicu Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.