joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Întâlnire de lucru între reprezentanții Enel și primăriile din județ, organizată de Prefectura Județului Arad

  de - | 2 noiembrie 2017, 5:20 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. În urma întâlnirii regionale a prefecților județelor din sud-vestul țării cu reprezentanții Companiei Enel și la propunerea Prefectul Județului Arad, doamna Florentina Horgea, respectiv a deputatului Florin Tripa, a avut loc, la sediul Prefecturii Județului Arad, o ședință de lucru între reprezentanții Instituției Prefectului Județului Arad – d-na Florentina Horgea, Prefect, dl Vasilică Damian, Subprefect, dl Ovidiu Sfășie, inspector superior, ai Companiei Enel (d-nii Mario Allella – director Regiunea Banat EDB, Mircea Foslea – șef Serviciu Zona Arad, Eugen Ticula – inginer șef Zona Arad și dna Sonia Florian – Direcția Afaceri Instituționale Enel România), ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad (dl Cristian Gârbău, inspector-șef), ai Direcției Silvice Arad (dl Teodor Țigan – director) și ai primăriilor din județ, pentru discutarea aplicată a problemelor survenite în privința distribuției energiei electrice în teritoriu și pentru identificarea celor mai eficiente măsuri pentru gestionarea situațiilor de criză.

  În urma problemelor concrete semnalate de primarii din municipiu, reprezentanții Enel s-au exprimat în sensul că le vor analiza în amănunțime, urmând să identifice, pentru fiecare caz în parte, soluții viabile pentru viitor.

  Prefectul Județului Arad, dna Florentina Horgea, a propus înființarea unui call-center specializat pe semnalarea problemelor ivite în teritoriu în materie de furnizare a energiei electrice, la care să aibă prioritate reprezentanții administrațiilor locale din teritoriu și care să permită accesul a maximum două județe. Conducerea Enel a îmbrățișat ideea, urmând să găsească soluții optime de personal pentru punerea ei în practică, timp în care Prefectura Județului Arad îi va furniza Companiei de distribuție a energiei electrice datele de contact ale tuturor Primăriilor din județ.

   

  La întâlnire au participat și deputații Adrian Todor și Florin Tripa.

  Cei prezenți au concluzionat că diversitatea problemelor ivite în orașele și comunele județului impune ca întâlnirea în această formulă să se desfășoare cu regularitate, cu o frecvență lunară.

  La ședința din luna decembrie, reprezentanții Enel vor prezenta un plan concret de măsuri de intervenție.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.