Insula Reunion a fost teleportată la Arad, printr-un concert de excepție

  de Raluca Medeleanu | 20 iunie 2015, 2:45 PM | Recomandările editorilor | Video

  0

  E vară, atmosfera de concediu plutește în aer, așa că proprietarii KF nici că se puteau gândi mai bine, când au acceptat să găzduiască un concert de muzică tradițională, tocmai din insula Reunion…

  Da, ați auzit bine! Zilele acestea, Aradul a găzduit 10 tineri veniți tocmai din insula din Oceanul Indian! Iar doi dintre ei sunt niște instrumentiști desăvârșiți, membrii ai formației Kreolokoz, și au dorit să familiarizeze arădenii cu ritmurile exotice ale muzicii specifice țării lor.

  Astfel, ieri seară, cei prezenți pe terasa KF au avut parte de un spectacol pe cinste, de un adevărat „tropical party” care a ridicat în picioare, i-a făcut să uite de griji și să se lase purtați de val, dansând în voie. Alături de Kreolokoz s-a alăturat, la bas, „Adi Delapatru”, barman în KF, care a reușit să se pregătească pentru spectacol într-un timp record de doar 2 zile.

  Cei 10 tineri din Reunion au ajuns la Arad prin Asociația EIVA, printr-un program Erasmus de schimb intercultural, din România fiind trimiși de asemenea tot 10 tineri în colonia franceză.

  Pozele și Video: [email protected]

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.