sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Inspectoratul Școlar Județean Arad a încheiat un acord cu un raion din Republica Moldova

  de Special Arad | 20 ianuarie 2020, 11:19 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Inspectoratul Școlar Județean Arad, reprezentat de Inspector Școlar General Marius Göndör, a încheiat recent un acord de cooperare internațională cu Direcția Educație a Raionului Anenii Noi din Republica Moldova. Acordul reglementează modurile de cooperare între cele două părți semnatare în scopul promovării valorilor comune, a tradițiilor care ne leagă și a intereselor identice. Sunt preconizate acțiuni comune care să valorifice potențialul destinatarilor educației din cele două zone geografice, bazate pe principiile egalității de șanse și a accesului la o educație și o formare de calitate.

  Cele două instituții partenere vor iniția proiecte și programe comune, concretizate în manifestări variate, ca de exemplu sesiuni, simpozioane, conferințe, schimburi de experiență, tabere tematice sau cursuri de formare. Acordul încheiat între Inspectoratul Școlar Județean Arad și Direcția Educație a Raionului Anenii Noi din Republica Moldova este o concretizare a protocolului colaborare între Ministerul Educației Naționale al României și Ministerul Educației al Republicii Moldova.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.