Inspectoratul de Poliție Județean se mută, de luni, într-un alt sediu

  de Special Arad | 11 mai 2022, 1:26 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  fostul internat al liceului Textil (foto: Google Street View)

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad anunță că sediul instituției de pe strada Vârful cu Dor nr.17-19 va fi relocat într-o altă parte a orașului, în imobilul de pe strada Labirint nr.6.

  „Vă aducem la cunoștință faptul că activitatea la ghișeul de cazier judiciar se va desfășura până vineri 13 mai 2022 ora 11, la sediul de pe strada Vârful cu Dor, iar începând din data de 16 mai 2022, la noul sediu de pe strada Labirint nr.6, conform programului existent afișat și pe site-ul ar.politiaromana.ro/utile/documente-eliberări-acte/cazier-judiciar/program-de-functionare-la-ipj-arad-si-subunitati.

  De asemenea, la aceeași adresă cu respectarea orarului anterior se va desfășura și activitatea de relații cu publicul a Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”, tramsite IPJ Arad.

  Noul sediu provizoriu al Inspectoratului de Poliție se află în fostul internat al Liceului Textil. Clădirea actuală de pe Vârful cu Dor urmează să fie reabilitată pe o perioadă de circa 2 ani și jumătate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.