duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Înșelăciune cu mobilă la comandă. 130 de persoane vătămate și un prejudiciu de 4 milioane de lei

  de Special Arad | 28 martie 2023, 8:08 PM | Naţional

  0

  Înșelăciune cu mobilă la comandă în 15 județe din România, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 4 milioane de lei. Polițiștii au identificat nu mai puțin de 130 de persoane vătămate, acestea achitând mobila la comandă, care însă nu a mai venit.

  În acest caz, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași au efectuat marți, 28 martie,  42 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal privind infracțiuni de înșelăciune în domeniul contractării de mobilă la comandă. Polițiștii au efectuat percheziții în județele Iași (13), Brașov (3),Ilfov (3), Galați (2), Bihor (2), Vaslui (2), Argeș (1), Bacău (1), Cluj (1), Constanța (1), Dolj (1), Prahova (1), Sibiu (1), Timiș (1), Mureș (1) și în municipiul București (8). Până în prezent, au fost identificate peste 130 de persoane vătămate, iar prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 4.000.000 de lei.

  Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor de la serviciile de investigare a criminalității economice Brașov, Galați, Vaslui, Argeș, Bacău, Cluj, Constanța, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș, Ilfov și București, al polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Iași – Secțiile 1-6 și Poliției Orașului Hîrlău. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

   

  perchzitii 1

   

  Citește și: Polițiștii fac 23 de percheziții într-un dosar pe linie economico-financiară. Sunt puse în aplicare mai multe mandate de aducere – comunică IPJ Teleorman • Special Arad · ultimele știri din AradSpecial Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.