Polițiștii fac 23 de percheziții într-un dosar pe linie economico-financiară. Sunt puse în aplicare mai multe mandate de aducere – comunică IPJ Teleorman

  de Special Arad | 20 March 2023, 8:16 AM | Naţional

  0

  Poliţiştii efectuează, luni, 23 de percheziţii într-un dosar pe linie economico-financiară, fiind puse în aplicare mai multe mandate de aducere, informează IPJ Teleorman.

  „Poliţişti din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, acţiuni speciale şi ordine publică din Teleorman efectuează 23 de percheziţii domiciliare, într-un dosar pe linie economico-financiară”, precizează IPJ Teleorman, informează Agerpres.

  Dosarul este instrumentat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Teleorman, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.

  Sunt puse în aplicare mai multe mandate de aducere.

  Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.