joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Înregistrarea primului apel la 112 din noaptea incendiului la clubul Colectiv (VIDEO)

  de - | 19 februarie 2016, 12:07 AM | Naţional

  0

  A apărut înregistrarea primului apel la 112, dat în noaptea tragediei de la clubul Colectiv din Capitală. Din convorbire, se simte groaza celui care le cere ajutor autorităţilor.

  Apelant: Incendiu! Incediu în fabrica Pionierul!

  Operator 112: Unde? Pe ce stradă?

  Apelant: Strada Tăbăcarilor 7, incendiu în fabrica Pionierul!

  Operator 112: Tăbăcarilor 7?

  Apelant: Tăbăcarilor 7, da, da! Sunt sute de persoane înauntru! Urgent, vă rog! Haideţi, vă rog frumos! Trimiteţi ambulanţe, sunt peste 50 de persoane rănite…

  Operator 112: Am înţeles, trimitem câte putem!„, aşa a decurs primul apel făcut la numărul de urgenţă 112, în noaptea în care a izbucnit incendiul din clubul Colectiv, informează România TV.

  (Este posibil ca video-ul să nu funcționeze pe varianta mobilă, decât pe laptop sau calculator)

  În noaptea tragediei de la Colectiv, la sosirea ambulanţei, 27 de tineri au fost găsiţi morţi. În total, 63 de persoane şi-au pierdut viaţa după incendiul din Colectiv. Acum, tinerii care au scăpat, fac tratamente de recuperare la malul mării. O familie le asigură, gratuit, cazarea şi masa.

  Cezar are 32 de ani, este din Bucureşti, şi pare cel mai optimist dintre răniţii ajunşi la Eforie. „Erau câţiva băieţi afară care trageau de oameni să-i scoată afară. Trageau de cei de jos, prieteni, cunoştinţe. Aveam unghiile date peste cap”, a povestit tânărul.

  La Eforie sunt nouă dintre răniţii de la Colectiv. Cât timp vor sta la mare, tinerii vor face zilnic şedinţe de kinetoterapie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.