sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Bărbatul care și-a înjunghiat concubina în gât, în timp ce se aflau în sala de așteptare a Gării CFR Arad, trimis în judecată pentru tentativă de omor

  de Ioana Costaș | 12 mai 2023, 8:00 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  foto: Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad

  Bărbatul care și-a înjunghiat concubina în gât, cu un briceag, în timp ce se aflau în sala de așteptare a Gării CFR Arad, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Imediat după producerea faptei – care a avut loc în seara de 18 aprilie – bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

  De altfel, Tribunalul Arad a hotărât astăzi prelungirea măsurii arestării preventive a bărbatului pentru alte 30 de zile.

  „Constată legalitatea şi temeinicia măsura arestării preventive privind pe inculpatul Iosif Muller, în prezent deţinut în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Caraş-Severin, trimis în judecată prin rechizitoriul din data de 09.05.2023, emis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, sub acuzaţia săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

  Menţine măsura arestării preventive privind pe inculpat pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.05.2023 şi până la data de 09.06.2023 inclusiv, urmând ca verificarea legalităţii şi temeiniciei acestei măsuri să fie efectuată periodic, dar nu mai târziu de 30 de zile.

  Respinge cererea formulată de avocatul inculpatului privind revocarea măsurii arestării preventive sau înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”.

  Fapta ar fi avut loc pe fondul geloziei în gara CFR Arad

  Reamintim cititorilor că bărbatul, domiciliat în județul Timiș, și concubina sa – care este căsătorită cu un alt bărbat – se aflau în sala de așteptare a gării, între cei doi având loc discuții. Bărbatul a văzut că femeia comunica cu soțul ei prin mesaje, lucru care l-a deranjat, cerându-i acesteia să înceteze. Apoi, bărbatul i-a propus concubinei sale să se mute la el.

  Nemulțumit probabil de răspunsul pe care l-a primit, acesta a amenințat-o pe femeie că o omoară, apoi se sinucide. De aici și până la a scoate briceagul din buzunar a fost doar un pas. Lama cuțitului a atins-o pe femeie în partea stângă a gâtului și în antebraț.

  Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, a primit îngrijiri medicale, fiind externată ulterior.

   

  Citește și: Autorul tentativei de omor de la Gara CFR Arad, arestat preventiv. Înainte de comiterea faptei bărbatul a amenințat că își omoară concubina, apoi se sinucide

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.