vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Infectat cu coronavirus, un timișorean a fugit din spital. După ce pompierii i-au spart ușa apartamentului, acesta a fost dus cu forța înapoi | Video

  de - | 5 aprilie 2020, 9:41 PM | Regional

  0

  (foto: captură video)

  Momente de panică pentru timișorenii care locuiesc pe strada Cugir – un bărbat infectat cu coronavirus a fost luat cu forța și dus la spital de către cei de la ISU Timiș și Poliție. Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, s-a dus la Spitalul Municipal, ieri, pentru că se simțea rău și în urma investigațiilor medicii au decis să-l testeze pentru COVID 19. I s-a spus să aștepte rezultatul, dar bătrânul a fugit și s-a închis în apartament.

  Când a venit confirmarea testului, medicii nu l-au mai găsit pe pacient. Un echipaj de la ISU a fost trimis să-l ducă la spital, dar acesta a refuzat să deschidă ușa. În această situație, a fost spartă ușa și bătrânul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost luat cu forța și urcat într-o ambulanță SMURD. În imaginile publicate de renasterea.ro este surprins acest moment și revolta locatarilor din zonă. ”Dacă l-ați coborât pe picioare să trimiteți pe cineva să curețe scara asta. Trebuia să îi băgați un sac pe cap, nenorocitul dracului. Să dezinfecteze strada în noaptea asta”, a cerut unul dintre locatari.

  Citeste mai mult pe: pressalert

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.