Infectat cu coronavirus, un timișorean a fugit din spital. După ce pompierii i-au spart ușa apartamentului, acesta a fost dus cu forța înapoi | Video

  de - | 5 aprilie 2020, 9:41 PM | Regional

  0

  (foto: captură video)

  Momente de panică pentru timișorenii care locuiesc pe strada Cugir – un bărbat infectat cu coronavirus a fost luat cu forța și dus la spital de către cei de la ISU Timiș și Poliție. Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, s-a dus la Spitalul Municipal, ieri, pentru că se simțea rău și în urma investigațiilor medicii au decis să-l testeze pentru COVID 19. I s-a spus să aștepte rezultatul, dar bătrânul a fugit și s-a închis în apartament.

  Când a venit confirmarea testului, medicii nu l-au mai găsit pe pacient. Un echipaj de la ISU a fost trimis să-l ducă la spital, dar acesta a refuzat să deschidă ușa. În această situație, a fost spartă ușa și bătrânul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost luat cu forța și urcat într-o ambulanță SMURD. În imaginile publicate de renasterea.ro este surprins acest moment și revolta locatarilor din zonă. ”Dacă l-ați coborât pe picioare să trimiteți pe cineva să curețe scara asta. Trebuia să îi băgați un sac pe cap, nenorocitul dracului. Să dezinfecteze strada în noaptea asta”, a cerut unul dintre locatari.

  Citeste mai mult pe: pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.