Indicele Robor a stagnat la trei luni, dar la şase luni a crescut la cel mai mare nivel din ultimii patru ani

  de - | 17 iulie 2018, 2:11 PM | Business

  0

  Indicele Robor la trei luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la şase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marţi de Banca Naţională a României (BNR), potrivit News.ro.

  Robor la trei luni este indicatorul principal în funcţie de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei.

  Marţi, acesta a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv.

  În 5 iulie, acesta a crescut la 3,39%, cel mai mare nivel din 26 februarie 2014, când a fost 3,40%.

  Totodată, indicele Robor la şase luni a crescut marţi la 3,48%, cel mai mare nivel din 20 martie 2014, când a fost 3,48%.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.