sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Încuiați într-un TIR, doi afgani au sunat la 112 și au cerut ajutorul Poliției Române!

  de - | 11 iunie 2020, 8:10 PM | Naţional

  0

  Doi cetăţeni afgani au sunat la 112 şi au cerut ajutor spunând că sunt încuiaţi într-un camion şi se sufocă, iar poliţiştii au organizat filtre în judeţ şi au reuşit să îi salveze, au declarat joi, pentru Agerpres, surse din cadrul IPJ Dâmboviţa.

  Afganii au vorbit în engleză la telefon şi au fost localizaţi de către STS pe o arie din zona judeţului Dâmboviţa. Au fost stabilite mai multe filtre rutiere, iar dintr-un TIR, când a fost oprit, în apropierea oraşului Titu, s-au auzit bătăi în tabla autovehiculului. TIR-ul, condus de un şofer turc, era sigilat.

  Poliţiştii au reuşit să îi salveze pe cei doi cetăţeni afgani, care au fost duşi la spital şi sunt acum într-o stare bună. Aceştia au 18 şi, respectiv, 23 de ani şi, cel mai probabil, intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

  Sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.