Incredibil! Un medic s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc ca să nu-l prindă soțul amantei!

  de Special Arad | 15 iulie 2014, 10:39 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Un medic de 35 de ani s-a aruncat în gol de la etajul al treilea al unui bloc, de frică să nu dea de el soțul amantei sale.

  Bărbatul, un indian care a terminat facultatea de medicină la Timișoara, S. B., a mers vineri să își viziteze iubita, o femeie în vârstă de 32 de ani, la scurt timp după ce soțul acesteia a părăsit domiciliul conjugal. Niciunul din cei doi amorezi nu se așteptau ca bărbatul încornorat să revină așa repede acasă. Când acesta a deschis ușa, amantul, în disperare de cauză, a sărit e fereastră. Singh B. a ajuns la Spitalul Județean Timiș în stare critică. El a fost preluat de o ambulanță și dus la spital cu răni serioase.

   

  Mai multe amănunte pe www.pressalert.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.