Trece sau nu trece Gheorghe Feieș la PSD? – iată de ce nu pot unii dormi noaptea…

  de Lucian Valeriu | 7 octombrie 2014, 3:01 PM | Culise | Sebiş

  1

  „Dacă nu se răzgândește până dimineață, Feieș pleacă mâine la PSD” – mi-a fluierat telefonul azi-noapte… da-ți dai seama că am dormit absolut la fel ca și cum n-aș fi primit informația. Am și pufnit: ce știre de politică locală poate fi mai banală decât că Feieș trece la PSD?… Că nu trece, eventual…
  Numai că, dimineață, mi-a reamintit colegul de sindicat capitalist că „băă, dacă e așa, s-o dăm, că Feieș face clickuri și… nohh” – îți dai seama… cum să nu-ți asculți colegul de sindicat capitalist, din moment ce Feieș face clickuri?!
  Așa că l-am sunat pe Gheorghe Feieș. „Nu – nici vorbă… Nu trec la PSD!” – a spus primarul Sebișului… vehement aproape.. după care mi-a mulțumit că l-am sunat „înainte să”… iar eu, prinzându-mă unde bate, i-am replicat că de regulă sun când scriu despre om… iar când nu sun, motivele sunt la fel de justificate ca și atunci când sun.
  După aia… iarăși… sunt informat că nu numai că trece sau că a vrut să treacă, dar el s-a cerut să vină… și nu numai că el a cerut să vină, dar a cerut și funcții în partid pentru el și oamenii cu care vine… și cică Gheorghe Falcă însuși s-a deplasat la Sebiș pentru a-l convinge să nu… și probabil că până la urmă nu va trece… dar apropo: știți vreo informație mai inutilă decât că Feieș (nu) trece la PSD?!
  Sincer, mă mir că există oameni care nu pot dormi noaptea de griji de astea…
  Oare există ceva mai banal pe-acest pământ?!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu merită peticele astea de caracter o comparație de genul pietrelor din ochean care se rearanjează continuu pt a forma diferite modele. Măcar alea strălucesc și exprimă ceva artistic pe când rădăcinile astea putrede se-nvârt după ordin și os ca niște hiene flămânde ce-și urmează capul conducător. Aici vezi omul și caracterul: ai ordin să te muți în cloaca altuia pe care l-ai înjurat 10 sau 100 de ani – te muți și gata bătând palma murdară cu alte pălmi murdare! Un fel de amor politic cu de-a sila până iese ceva la cotroceni. E banal, într-adevăr dar ce e mai grav e că e suntem un popor bezmetic și siluit de propria-ne prostie. (istorică).

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.